Milan i Severina dobili zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Srpski biznismen moći će da viđa svog naslednika četiri puta mesečno i moraće da plaća alimentaciju od 2.000 evra

  • 10

Nakon višemesečene parnice, Severina Vučković i Milan Popović dobili su zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, saznaje Telegraf. Prema izvoru bliskom srpskom biznismenu, Popović će moći da viđa dete četiri puta mesečno, 11-12 dana u mesecu, a mališan će imati priliku da poseućuje svog oca i u Srbiji.

Takođe, Aleksandar će moći i dalje da putuje sa Severinom, kao što je bio i do sada bio običaj, ali uz prethodnu konsultaciju sa Milanom.

Inače, srpski biznismen će morati da plati Vučkovićevoj alimentaciju od 2.000 evra.

Hrvatska pevačica se nije pojavila na čitanju odluke u sudu u Zagrebu, već samo njena advokatica. Milan Popović i njegov advokat su pre ročišta mirno ispijali kafu u blizini suda, a na pitanje kakvu presudu očekuje, srpski je biznismen rekao da, bez obzira kakva bude bila, ona će biti u korist njegovog sina.

- Ovo nije nikakav sukob, već traženje najboljeg rešenja za mališana - u pomirljivom tonu je rekao Milan.

Jadranka Sloković, koja je zastupala Severinu, izjavila je:

- Zadovoljni smo s prvim delom presude da dete ostane kod majke, to smo i tražili. Ali dete može ići i van Hrvatske sa ocem, što po nama nije dobro, jer ne može biti bez majke po nekoliko dana. Nadoknada je premala, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju deliti finansijsku sudbinu. S obzirom da su Popovićeve finansije jake, smatramo da bi naknada trebalo da bude veća - rekla je ona za hrvatski "Jutarnji list".

Advokatica je dodala je kako je još iz sudnice poslala Severini sms poruku i oavestila je kakva je presuda. Pevačica joj je odgovorila da je zadovoljna prvim delom, a na drugi će se žaliti. Inače, nagađa se da Severina u sud nije došla zbog nedavne operacije noge, zbog koje je još na štakama.

(Telegraf.rs/jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    26. mart 2014 | 15:40

    Snimi novi film!

  • Sandra

    26. mart 2014 | 16:49

    Malo ti je 2000€ mesecno? Sestra i ja smo sa 5000 din alimentacije i majkinom platom od 17000 din zivele mesecno. A njoj je malo 2000€... Strasno..

  • Dejan Nikolajević

    26. mart 2014 | 18:20

    Sram te bre bilo,nečija deca nemaju ni za hleb,o čokoladi maštaju, a tebi malo 2000 evra.Još uslovljate oca da ne može van Hrvatske da vodi svoje dete,jer dete ne može bez majke nekoliko dana.A da li vodi tako malo dete i kada ide na tezge,koncerte i zabave? Hoćeš novac zarađen u Srbiji,ali dete ne može u Srbiju.E pa malo morgen,gospođo Severina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA