STARLETA UPECALA FUDBALERA: Zbog njega će izvaditi sve silikone! (FOTO)

Nada Đukić Blondi koja je šest meseci u vezi sa Filipom Kostićem, mladim reprezentativcem Srbije, zbog njega je rešila da skroz promeni imidž a njih dvoje planiraju i da se uskoro venčaju

  • 18

Poznato je da su fudbaleri slaba tačka Nade Đukić Blondi, pa zato i ne čudi što je prsata starleta već nakon šest meseci veze odlučila da se uda za Filipa Kostića, fudbalera holandskog Groningena i mladog reprezentativca Srbije, zbog kojeg je čak odlučila i da izvadi silikone iz grudi i usana!

Po rečima zajedničkih prijatelja, ljubav između Blondi i Filipa je planula na prvi pogled i njih dvoje uveliko spremaju svadbu, a priča se i da je Đukićeva trudna što je samo ubrzalo njihovu odluku da se venčaju.

- Blondi je luda za Filipom. Koliko se zaljubila, govori i činjenica da će se skroz promeniti. Rešila je da zbog njega izvadi silikone iz grudi, po kojima je i postala poznata. Otkako je s Kostićem, promenila je i imidž, pa se smernije oblači i koristi pojavljivanje u javnosti samo kako bi rekla koliko je srećna s njim. Prijateljima priča da se ne seća nijednog fudbalera pre njega. On je upoznao Blondi sa članovima svoje porodice, koji su je lepo prihvatili. Bila je kod njega u Kragujevcu, gde su saopštili familiji da će se uskoro venčati - navodi izvor blizak mladom paru.

- Ne želim da pričam jer ne bih htela ništa da kvarim. Veoma sam srećna i zaljubljena, to je sve što ću vam reći - kratko je prokomentarisala Blondi.

Da podsetimo, starleta čiji su zaštitni znak ogromne grudi, dovođena je u vezu sa nekoliko fudbalera, među kojima su i Đemba Đemba, Vladimir Stojković, Dejan Babić i drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXX

    28. mart 2014 | 11:27

    Zna se da fudbaleri(cast izuzecima)imaju mali mozak,ali ovaj izgleda nema uopste!

  • Pravnik

    28. mart 2014 | 11:55

    Ne seća se jer ih je bilo milion,sve A,B,C lige.

  • Marko Vzd

    28. mart 2014 | 14:06

    E moj Kosticu, sta je sa mozgom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA