Nekada je bila Amiš a sada je seks-bomba (VIDEO)

Kejt Štolc, devojka koja je živela u zajednici Amiša, odlučila je da se preseli u Njujork i da se bavi manekenstvom

  • 11

Devojka pod imenom Kejt Štolc jedna od zvezda rijaliti šou-programa "Breaking Amish" na televiziji TLC. Ona je odrasla u zajednici Amiša, a potom je odlučila da se preseli u Njujork kako bi videla okruženje kojoj njoj je bilo itekako strano.

Kejt (23) ubrzo je odlučila da se bavi manekenstvom, a svoju porodicu naljutila je kada je snimila provokativni editorijal za muški magazin "Maxim".Od nedavno, ova devojka se bavi reklamiranjem donjeg veša.

- Kada bio svom ocu pokazala svoju fotografiju u donjem veši on bi je momentalno spalio i rekao da ću završiti u paklu. Amiši smatraju da je manekenstvo nešto najgore šta žena može da uraditi i misle da je to samo šepurenje - rekla je Štolcova.

Inače, Kejt je tokom detinjstva vodila konzervativan način života. Nosila je duge haljine, a posle škole je hranila životinje, čistila i brinula za svoju porodicu. Iako joj roditelji zameraju što se bavi manekenstvom i traže od nje da se vrati kući, Kejt je rekla da ima divnu porodicu.

Štolcova, koja je privukla pažnju mnogih modnih agencija,  ima velike planove za budućnost i želi da završi da fakultet.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    28. mart 2014 | 15:27

    Gledala sam svaku njenu epizodu na tlc,jedina okej,svi su je osudjivali a bila je jedina koja nije druge sudila

  • Alex

    28. mart 2014 | 17:12

    Nekad je bila amis a sad sex-bomba pa ako je amis nije zgodna il sta?????prije se samo oblacila kako je pristojno za tu kilturu

  • Ana

    28. mart 2014 | 17:11

    Kako im je zeznut zivot,retko ko kao ova uspiju nesto od njega,vecinu je strah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA