SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi!

Dilaver od Ahmeta naručuje Burhanovo ubistvo, Boran zahteva od Šivana da se Emre smesti u avion za Istanbul, milom ili silom

  • 2

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Sila je suočena sa teškom odlukom. Ili će se odreći kompanije koju su uz mnogo truda osnovali njeni voljeni ili će otići u Istanbul i preuzeti kontrolu nada poslom znajući da će se Boran tome protiviti. Narin savetuje Silu da je to samo kompanija i da nije važno ko je vodi, da će ona uvek imati novca, iako joj nije potreban.  Sila joj govori da se ne radi o novcu, već da su ljudi koje je smatrala roditeljima to gradili, da je njen otac u to uložio mnogo truda zbog nje i da ako bude odustala, osećaće se kao da ih je izdala.

Dilaver od Ahmeta naručuje Burhanovo ubistvo i ujedno poziva Esmu kako bi joj rekao da ne sme da se razvede od Burhana i da ništa njihovo nije njeno, pa ni prezime njegovog pokojnog brata. Boran zahteva od Šivana da se Emre smesti u avion za Istanbul, milom ili silom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA