Majkl Džekson pred smrt snimio pesmu o seksualnom zlostavljanju dece!

"Napisala je da je umorna od toga da je novi tatica iskorišćava, govoreči da će joj kupiti sve što poželi pre nego što je seksualno uznemirava", glasi deo neobjavljene pesme pop ikone

  • 12

Na posthumnom albumu "XSCAPE", preminule pop ikone Majkla Džeksona, naći će se pesma "Do You Know Where Your Children Are", koja govori o seksualno-zlostavljanoj devojčici.

Kontravezna pesma opisuje devojčicu koja zbog seksualnog zlostavljanja očuha beži od kuće i bavi se prostitucijom, a Daily Mail je objavio deo njenog stiha: "Napisala je da je umorna od toga da je novi tatica iskorišćava, govoreći da će joj kupiti sve što poželi pre nego što je seksualno uznemirava", glasi deo Majklove pesme.

Fanovi su ovu pesmu odmah povezali sa optužbama protiv Džeksona, kada je tokom devedesetih godina optužen za seksualno zlostavljanje trinaestogodišnjeg Džejsona Čendlera, a za taj slučaj je 2005. proglašen nevinim.

Takođe, plesač Vejb Ronson je nakon smrti pop legende, tvrdio da ga je Majkl seksualno zlostavljao dugi niz godina, a njegovo saslušanje obaviće se u junu, ove godine.

Novi album Majkl Džeksona, pojaviće se u prodaji 13. maja, a osim novih, nikad neobjavljenih pesama, pojaviće se i specijalno izdanje sa demo snimcima najvećih Džeksonovih hitova.

(M. M./ Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    2. april 2014 | 23:16

    Ovaj lik je bio impotentan, njegove genitalije je unistio njegov otac, koji ga je u djetinjstvu redovno tukao. Tako da su ovo sve lazi protiv njega.

  • Suki

    2. april 2014 | 21:24

    Kralj<3

  • Lepa

    3. april 2014 | 10:27

    Lešinari ga ni mrtvog ne puštaju na miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA