Silikonsku kraljicu prijavio nezadovoljni klijent?

- Pored toga što ju je taj čovek optužio da je pružala seksualne usluge za novac, on je priložio policiji snimak na kom se vidi kako je isplaćuje nakon odrađenog posla, a taj video je zabeležen kao dokaz u ovom slučaju - kaže izvor blizak policijskoj istrazi

  • 33

Bez obzira što je Tijana Đuričić demantovala priče da se bavi prostitucijom, kako navodi "Alo", ključni svedok protiv nje je muškarac koji ju je prijavio policiji zato što je navodno bio nezadovoljan njenim seksualnim uslugama!

- Nakon što je policija pozvala Tijanu na saslušanje, jer su postojala operativna saznanja da se bavi prostitucijom, sudija prekršajnog suda joj je izrekao presudu i odredio kaznu od 40.000 dinara i 10.000 dinara zbog fiktivnog prebivališta, koju je platila, zbog čega je iste večeri puštena. Nju je policiji prijavio klijent koji nije bio zadovoljan njenim seksualnim uslugama i dobio je status svedoka. Pored toga što ju je optužio da je pružala seksualne usluge za novac, on je priložio policiji snimak na kom se vidi kako je isplaćuje nakon odrađenog posla, a taj video je zabeležen kao dokaz u ovom slučaju - navodi izvor blizak policijskoj istrazi.

Sa druge strane, Tijana Đuričić je izjavila da se radi o nesporazumu kao i da je u policiji bila samo zbog priblema sa dokumentima.

- To što se pisalo nije istina i nevina sam, a to ću vrlo brzo i dokazati. Provela sam toliko sati u policiji jer sam čekala, pa su onda roditelji došli po mene, pošto je morao neko da me identifikuje - objašnjava silikonska kraljica.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazy Bug

    3. april 2014 | 12:56

    Kreten je ovaj sto je uopste i zeleo sex sa ovakvom spodobom!

  • Goran

    3. april 2014 | 11:23

    Jeb...koji kreten ce da joj plati,Pa taj je zreo za Lazu L.a ne za svedoka.

  • Lepa

    3. april 2014 | 11:07

    Prostitucija nije legalizivana u Srbiji i kad vi ovo bila ustuna onda bi taj "nezadovoljni klijent" bio uhapšen,a ne da mu se daje "status svedoka" pogotovo ne jer ima snimak jer snimak na ni jednom sudu u svetu ne vredi kao dokaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA