SILIKONSKA KRALJICA: Nisam imala udes, ukrali su mi mobilni telefon! (FOTO)

- Živa sam i zdrava. Neko mi je ukrao telefon i uznemirio prijatelje informacijom da sam imala udes - napisala je šokirana starleta

  • 4

Silikonska kraljica Tijana Đuričić, putem svog "Fejsbuk" profila demantovala je vest da je tokom jučerašnjeg dana doživela saobraćajnu nesreću. Naime, tokom protekle noći odjeknula je vest da je Tijana teško povređena u udesu, i da joj je potrebna transplatacija krvi.

 

Tokom današnjeg dana, Đuričićeva se javila zabrinutim prijateljima putem popularne društvene mreže, i napisala kako joj je nepoznata osoba ukrala telefon, te je nakon toga slala poruke njenim prijateljima.

 

 

- Neko je iskoristio priliku i napravio mi, po ko zna koji put, haos i u novinama i privatno - napisala je šokirana starleta.

 

Podsećamo, Tijanin prijatelj, izvesni Nikola, postavio je sinoć na starletinom profilu status u kome obaveštava sve o njenom stanju i moli sve ljude dobre volje i sa nulta pozitivnom krvnom grupom, da se jave i daju krv.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolekcionar

    9. april 2014 | 23:45

    Dokle bre više da meljete o njoj i sličnima. Lepo je rekao Aca Lukas da deca više znaju o ovakvima nego o Nikoli Tesli, a nije ni čudo kad imate svakonevne članke o ovoj ili onoj ovakvoj.

  • Putin

    10. april 2014 | 18:04

    dosadni ste sa nakazom koju izujedao roj pcela.

  • Luna

    15. april 2014 | 23:51

    A nekako mi izgleda kao da je ipak imala udes...Lepa je kao slika a na slici saobraćajka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA