DRAGANA MIRKOVIĆ: U oktobru koncert u Areni (VIDEO)

- Toliko su me obožavaoci forsirali da sam na kraju popustila i nadam se da će ova vest obradovati sve one koji od srca žele moj nastup - rekla je pevačica

  • 4

Popularna pevačica Dragana Mirković kaže da je napokon popustila pod pritiskom fanova, i odlučila da u oktobru održi veliki koncert u "Kombank areni"!

- Zbog velike moralne obaveze prema mojim fanovima i prema jubileju koji proslavljam, 30 godina karijere, odlučila sam da napravim taj koncert u Beogradu koji svi dugo, dugo očekuju. Toliko su me obožavaoci forsirali da sam na kraju popustila i nadam se da će ova vest obradovati sve oni koji od srca žele moj nastup - ispričala je Dragana u emisiji "Ekskluziv" i dodala da sa pripremama za "Arenu" još nije počela kao i da je trenutno najvažnije da je prvi koncert u Beogradu, posle višegodišnje pauze, definitivno zakazan.

Izjavu Dragane Mirković o beogradskom nastupu možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EldinUTD

    10. april 2014 | 15:24

    Gaga sreca moja najdraza...Stizem s rajom iz Sarajeva 100%....Broj 1 na Balkanskoj sceni definitivno...Ne ponovljiva je....Prosto je obozavam...Umjetnica s najvise hitova....Srbija treba da je ponosna sto je ima aaa ne da portali mediji i kojekakvi novinari velicaju pogresne...

  • @

    10. april 2014 | 16:04

    Nadam se da ce biti onako dobro kao i 90 - tih godina kad je pravila najbolje koncerte na ovim prostorima!

  • Andrea

    10. april 2014 | 19:22

    Kraljice! Dolaziiii Ljubljana! Ljubimoooo :****

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA