OTKRIVAMO: Ovo su svi učesnici Pink festivala! (FOTO)

Na festivalu koji se organizuje 28. i 29. aprila učestvovaće 25 takmičara neđu kojima su i Dado Polumenta, Milan Stanković, Željko Samardžić, Goca Tržan, Romana, Jelena Jovanović...

  • 7

Na "Pink music" festivalu, koji se održava 28. i 29. aprila, učestvovaće 25 takmičara, među kojima se nalaze i Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Lexington bend, Tropiko bend, OK bend, Marina Visković, Romana Panić, Dado Polumenta i drugi.

Na festivalu će učestvovati:

Šako Polumenta, Dženan Lončarević, Maya Berović. Danijela Vranić, Jelena Jovanović, Milena Ćeranić, Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Lexington bend, Tropiko bend, Marina Visković, Romana Panić, Dado Polumenta, Neda Ukraden, Marko Mandić, Anabela Atijas, Željko Šašić, Goga Sekulić, Milan Stanković, "In Vivo", OK Bend, Vajs i Blek panters, Adil i Knez.

Jedan od voditelja festivala Vlada Stanojević je naglasio da je ovaj muzički događaj najavljen pre oko mesec dana i da se sada pripreme finalizuju.

- Za ovih mesec dana imali smo između 700 i 800 prijavljenih izvođača. Ovaj muzički festival nije žanrovski određen, ima izvođača iz različitih muzičkih pravaca. Nismo se vodili ni time ko pripada kojoj izdavačkoj kući, niti ko je koliko popularan. Na prvom mestu je da li je pesma potencijalni hit - objasnio je Stanojević.

- Imamo 25 pesama koje će na duplom CD-u biti objavljene u izdanju "Siti rekordsa" pre samog festivala. U propozicijama stoji i da će se one slušati pre samog festivala. Plejbekovi su se snimali juče, a nastaviće i danas kako bi publika mogla da posluša pesme pre festivala, a one će se zatim naći i na Jutjubu. Takođe na svim "Pinkovim" kanalima, u svim regionima emitovaće se ove pesme, a izvođači će gostovati u svim emisijama i izvodiće ove numere - zaključio je Stanojević.

Spisak učesnika sadrži 25 imena izvođača koji će nastupiti na festivalu. Konačan redosled kojim će učesnici nastupati biće objavljen u subotu uveče, uživo, na televiziji "Pink", nakon serije "Sila".

Portparol "ružičaste" televizije Darko Popović je objasnio da će festival biti potpuno drugačji od svega što smo do sada mogli da vidimo.

- Sam festival će se održati na potpuno novoj sceni u Studiju 3 televizije Pink i sve će izgledati skupoceno i atraktivno. Ceo studio je pretvoren u jednu veliku scenografiju - rekao je Popović i istakao da će se truditi da animiraju mlade kantautore da se prijavljuju za ovakav festival i na ovaj način će se truditi da osveže muzičku scenu.

- Svi izvođači su već pobednici, neće biti rivalstva i to je ono što ih je privuklo. Ovo je zagrevanje za sledeću sezonu, kada će ovaj festival biti još bolji - poručio je Darko Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daily

    10. april 2014 | 16:57

    Kakav skup polusveta i tra la la muzike,ovima je mesto na livadi!

  • HardCase

    10. april 2014 | 22:10

    Šta bi sa toliko najavljivanim debitantima, sa šansama koje su trebale da se daju mladim pevačkim nadama? Da nisu potrošene na Adila? :))))))

  • igor

    10. april 2014 | 21:56

    Ne sviđaju mi se učesnici..gde su Radmila Misić, Saška Karan, Nela Bijanić ? sve sami anonimusi a ovakve dame i legende da ne učestvuju...to govori dovoljno o festivalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA