SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi

Boran se uspešno oporavlja i spreman je za izlazak iz bolnice, Ahmet u policiji daje izjavu, nakon koje će biti pušten iz stanice

  • 0

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Bedar treba da započne terapiju i ona i Dželil odlučuju da ostanu Istanbulu, ali pod uslovom da iznajme stan kako ne bi bili na teretu Sili i Boranu. Dilan je tužna, misli da su je roditelji zaboravili i da mnogo više pažnje posvećuju ostalima. Bedar je teško zbog toga. Boran se uspešno oporavlja i spreman je za izlazak iz bolnice. Ahmet u policiji daje izjavu, nakon koje će biti pušten iz stanice. Zinar aga stiže u Istanbul i odlazi Boranu u posetu. Pri susretu sa stricem, Boran će ga upitati šta mu se dogodilo jer niko drugi to nije hteo da mu kaže. Zinar mu govori da je bio upucan, ali da ne brine jer ubicu traže i isti će biti kažnjen.

Boran zajedno sa Silom izlazi iz bolnice. Na trenutke mu se javljaju scene pucnjave. U međuvremenu Dilan izlazi iz kuće, ne rekavši gde ide. Po dolasku kući, Sila je poziva telefonom, a ona žurno napušta prijatelja sa kojim je sedela u kafeu i odlazi kući. Narin javlja Sili da je stigla u Istanbul u trenutku kada je Boran telefonom razgovarao sa doktorkom Zejnep. Sila je ljubomorna. Za večerom, Dilan će sakriti od roditelja da je izlazila iz kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA