BORA ČORBA: Razveo sam se, u Sloveniji imam novu devojku!

- Non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, kada nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet - izjavio je frontmen "Riblje čorbe"

  • 15

Pre nekoliko dana Bora Đorđević se i zvanično razveo od 28 godina mlađe supruge Aleksandre, što je frontmen "Riblje čorbe" potvrdio tokom gostovanja u emisiji "Maksimalno opušteno" na televiziji DM Sat. Takođe, on je otkrio i da već ima novu devojku i da je zaljubljen do ušiju!

Poznati roker se u utorak od Aleksandre razveo nakon četiri i po godine braka, što i nije veliko iznenađenje budući da su njih dvoje, kako se priča, već nekoliko meseci rastavljeni. Međutim, Bora je gledaoce iznenadio priznanjem da ima novu ljubav.

- Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kada nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet! - oduševljeno je ispričao Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    13. april 2014 | 00:16

    Fuj,kako ovaj covek izgleda prljavo...

  • Marko2307

    13. april 2014 | 08:15

    Sad je on faca! Jednom sam ga video kod postanske stedionice i nisam mogao da verujem koliko je neuredan covek, kosa masna i ofucana kao da ju nije prao godinama... Bljak...

  • ana

    12. april 2014 | 23:56

    Bilo je za ocekivati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA