PRIJATELJI OTKRIVAJU: Bred i Anđelina se je*u ko zečevi, vole nastranosti u krevetu!

- Pit i dalje puši marihuanu, Anđelina kontroliše svaki njegov korak, a spremačica je u njihovoj sobi pronašla desetak seks igračaka - navodi izvor blizak poznatom holivudskom paru

  • 17

U svojoj opsednutosti zvezdama, američki tabloidi ne biraju sredstva da iskopaju najprljavije detalje iz njihovih života, a najnoviji holivudski trač glasi da Anđelina Džoli kontroliše Breda Pita, da su njihova deca razularena banda kao i da slavni glumački par sve probleme rešava seksom, nastranim naravno!

Prema pisanju magazina "Star", Bred i dalje puši marihuanu kao da je Snup Dog, a izvor blizak Pitu i Džolijevoj iznosi čitav niz pikanterija, uključujući tu priču da su u njihovoj kući prave gazde - njihovo šestoro dece koja rade šta hoće i ostavljaju neverovatan haos iza sebe gde god se pojave.

Takođe, jedan od njihovih prijatelja navodi da Anđelina kontroliše svaki korak koji Bred napravi, da su oboje neverovatno ljubomorni, ali i da su i dalje žestoko zaljublejni jedno u drugo. A seks?

Kao zečevi su. Veoma su nastrani i završe u krevetu kad god uhvate priliku. Spremačica je pronašla i desetak seks igračaka u njihovoj sobi. Brad i Anđelina savršeno odgovaraju jedno drugome - zaključio je izvor časopisa "Star".

(Telegraf.rs/ Radaronline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA