Prodato 15.000 karata za "Mejdene", nema više ulaznica za fan pit! (FOTO)

Na ovoj turneji po poslednji put ćemo uživo čuti neke od numera britanskog benda a kako su najavili članovi popularnog sastava, te pesme više nikada neće svirati na koncertima

  • 1

Pomama se nastavlja, i za koncert koji će "Iron Maiden" održati 17. juna na Kalemegdanu, su "planule" karte za fan pit, a do sada je prodato više od polovine planiranog kapaciteta, ili oko 15.000 ulaznica!

Osim fanova iz Srbije i regiona, u Beogradu se očekuje i nekoliko hiljada obožavalaca iz Nemačke, Rusije, Grčke, Škotske, pa čak i iz Južne Amerike. Ništa čudno budući da će slavni bend ovog leta održati samo 20 koncerata u Evropi, a njihovi najvatreniji fanovi ih prate na skoro svakom nastupu.

Poseban kuriozitet je da ćemo u Beogradu kao i u ostalim gradovima u kojima Brus Dikinson i drugovi sviraju ovog leta, po poslednji put uživo čuti neke od numera "Mejdena"! Kako su najavili članovi popularnog sastava, nakon ove turneje te pesme više nikada neće svirati na koncertima.

Na internet forumima uveliko traje anketa o kojim se pesmama radi, a da vam pomognemo, radi se o numerama snimljenim tokom osamdesetih.

Karte po ceni od 2.990 (parter 2) i 3.500 dinara (parter 1) mogu se kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima”, Domu omladine, Bilet centru, TC “Ušće”, blagajni “Kombank arene”, kao i u “Win win” prodavnicama. Takođe, fanovi ulaznice mogu pazariti na još nekoliko stotina mesta širom Srbije čije se lokacije mogu pronaći na sajtu eventim.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA