NIJE VALJDA KRAJ? Raspada se bend AC/DC? (VIDEO)

- Čeka nas važan jubilej zbog koga još nismo doneli zvaničnu odluku o razlazu, ali istina je da jedan od naših momaka ima zdravstvenih problema - kaže Angus Jang, frontmen čuvenog australijskog sastava

  • 3

Jedna od najboljih rok grupa svih vremena AC/DC mogao bi uskoro da prestane sa radom! Glasine koje poslednjih nedelja kruže po muzičkoj industriji govore da je jedan od članova benda bolestan zbog čega ostali razmišljaju o razlazu nakon 40 godina postojanja!

Kako navode britanski mediji, australijski rokeri koji već decenijama haraju svetskom rok scenom, trenutno razmišljaju da li da se raziđu sada ili nakon što narednog leta proslave 40. godišnjicu.

- Mi imamo najbolje fanove na svetu, i mnogo cenimo sve što oni rade za nas. Čeka nas važan jubilej zbog koga još nismo doneli zvaničnu odluku o razlazu, ali istina je da jedan od naših momaka ima zdravstvenih problema zbog čega postoji opcija da se raziđemo - izjavio je Angus Jang, frontmen čuvenog sastava.

Inače, Angus, fenomenalni gitarista i duša benda, ranije je izjavio da je grupa u boljoj formi nego ikada, te da spremaju novi album na kome rade još od 2011. godine.

(Telegraf.rs/ DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • emil

    15. april 2014 | 19:41

    Sta da se radi, svet koji poznajemo polako nestaje - AC/DC su nesumnjivo kroz muziku obelezili minuli period mnogim generacijama. Citajuci ostale naslove a i komentare na iste raznih shabana i shabanki moze se reci da se povlace na vreme. Srecnici. BACK IN BLACK

  • KRV JE MOJA CRVENO BELIH BOJA

    15. april 2014 | 21:42

    Moram da verujem da ovo nije istina...drugačije nemogu...ROCK'N'ROLL TRAIN...

  • PeXoN

    16. april 2014 | 09:57

    Kad pustiš AC/DC uvek znaš šta dobijaš, najbolji bend ikad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA