LJUBAVNA IGRA PRESTOLA: Smuvali se Kalisi i Džon Snou?! (FOTO)

Jedan od prijatelja Emilije Klark kaže da je ona odavno bacila oko na Kita Haringtona, kao i da je jedva dočekala da on raskine vezu sa koleginicom iz serije Rouz Lesli koja tumači ulogu divljakuše Igrite

  • 1

Ono što do sada nismo mogli da vidimo u "Igri prestola" izgleda da se dešava u stvranom životu, i kako navode britanski mediji, prelepa Emilija Klark, poznatija kao Kalisi i ljubimac žena, Kit Harington, koji glumi Džona Snoua, su u vezi!

Jedan od prijatelja Klarkove kaže da je ona odavno bacila oko na Kita, kao i da je jedva dočekala da on raskine vezu sa koleginicom iz serije Rouz Lesli koja tumači ulogu divljakuše Igrite.

- Njima je trenutno jedini neprijatelj činjenica da ne snimaju scene zajedno i da su im rasporedi potpuno različiti. On uglavnom boravi na Islandu ili u Irskoj, dok ona snima u Maroku i Hrvatskoj - navodi izvor blizak novopečenom paru.

Inače, Emilija se na dodeli "Oskara" pojavila u pratnji glumca Korija Majkla Smita, nakon čega su krenule glasine da su njih dvoje u vezi, što je ona demantovala izjavom da je sama i da se odlično oseća zbog toga.

(Telegraf.rs/ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA