IVAN IVANOVIĆ: Noletov reket, Interov dres i sliku Milene Dravić čuvam u sefu banke

- Ako bih Đokovićev reket čuvao u stanu, nekom bi palo na pamet da dođe do njega i uzme ga - rekao je popularni voditelj, koji će Vaskrs proslaviti sa svojim najbližima

  • 4

Zvezda "Prve" televizije Ivan Ivanović otkrio je da poklone poput reketa Novaka Đokovića, koji je dobio kao poklon od najboljeg srpskog tenisera, ni manje ni više nego u sefu banke.

 

- Ako bih ga čuvao u stanu, nekom bi palo na pamet da dođe do njega i uzme ga - rekao je poznati voditelj u intervjuu za "Kurir".

 

Na pitanje šta još čuva u sefu banke pored reketa Novaka Đokovića, Ivan je odgovorio sledeće:

 

- Čuvam najbitnije poklone koje sam dobio, loptu Lige šampiona, dresove Intera, jednu slika Milene Dravić i tako neke stvari koje su meni najdraže - naveo je on.

 

 

Ivanović je rekao da će Vaskrs proslaviti sa svojom porodicom i da se za taj praznik oseća odlično:

 

- Osećam se lepo za sve naše praznike jer je to idealna prilika da budem sa svojim najbližima. Danas malo imamo vremena da provodimo jedni s drugima, tako da se radujem Vaskrsu, kao i svakom narednom danu - istakao je popularni voditelj.

 

On smatra da će do kraja ovogodišnje svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostiti još neku svetsku zvezdu:

 

- Već u ovoj sezoni ugostio sam mnoge svetske zvezde kao što su Brajan Feri, Erik Bardon, Mariza, Sting, Arman Asante, Franko Nero i drugi. Ovo je jedina emisija na ovim prostorima koja je imala više od 30 gostiju iz inostranstva i do kraja sezone mogu da vam obećam još iznenađenja. To sam obećao i na početku sezone i niko mi nije verovao, ali vidiš, ispunjavam svoja obećanja - rekao je Ivanović, koji je istakao da je zadovoljan na emotivnom planu, kao i ostalim poljima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA