BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ I MILOŠ BIKOVIĆ: Vera je ojačala našu ljubav

- Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena - rekla je mlada glumica

  • 6

Popularni glumački i emotivni par Brankica Sebastijanović i Miloš Biković provešće Vaskrs zajedno sa svojim porodicama. Popularni Tirke iz "Montevidea" će čitati besede u hramu Svetog Sve, dok će mlada glumica za najradosniji hrišćanski praznik boraviti u Republici Srpskoj.

- U četvrtak sam farbala jaja sa mamom i još me drži detinjasta radost zbog praznika. Svaki put se odlično zabavim - rekla je Brankica za "Blic" i objasnila kako teku njihove pripreme za "Uskrs":

- Tu su listići, boje, lukovica... Držimo se tradicionalnih načina farbanja. Pre nekoliko godina sam čak pokušala da šaram jaja voskom i mnogo mi se svidelo. To su posebni trenuci kada se svi podsetimo koliko smo važni jedni drugima i kad vlada posebno raspoloženje. Nažalost, Miloš i ja nećemo ovog puta slaviti zajedno, kao za Božić - navela je Sebastijanovićeva, koja je navela da je nju i Miloševa vera još više spojila:

- Podizana sam u pravoslavlju i imam osećaj za praznike. Miloš i ja smo se samo odlično poklopili u tome, čime je naša veza produbljena - rekla je mlada glumica.

S druge strane, Miloš će praznik proslaviti sa majkom i bratom u Beogradu.

- Lepo je što se mi kao ljudi vraćamo pravim vrednostima, jer kada svaki dan gledate televiziju i kad živite tempom koji diktira današnjica, morate imati nešto što će vas vraćati u normalu. Biću u nedelju sa mojima, a uveče sam u Hramu Svetog Save, gde ću čitati besede. Jako mi je žao što Brankica i ja nećemo biti zajedno za praznike, ali šta ćemo - rekao je Biković za ovaj dnevni list.

I Brankica i Miloš su zajedno postili ceo pust a pred Uskrs su se pričestili. Biković je rekao da će posetiti crvku za najveći hrišćanski praznik.

- Strašna je činjenica da smo svi, kao što kaže Biblija, “prah i pepeo“, odnosno da smo smrtni, i strašno je što čovek to ne želi da prihvati. Ja sam, kao grešan i smrtan čovek, u pravoslavlju, postu i molitvi pronašao smisao na tom putu - rekao je Miloš.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    20. april 2014 | 14:14

    Svaka čast! Kada bi bar bilo više takvih!

  • Guza

    20. april 2014 | 12:47

    Jao koliko se foliraju

  • ap0calypto

    20. april 2014 | 12:36

    iskreno, nisam optimista kad su u pitanju veze javnih licnosti. jer su vise javne veze nego privatne. zelim vam puno srece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA