MILAN KALINIĆ OTVORIO KAFANU: Stojke se sa prijateljima provodio do zore (FOTO)

Osim golmana Ergotelisa na velikoj žurki koju je organizovao TV voditelj su bili i Stevan Anđelković, Bane Mojićević, Marijana Leontijević, Irina Kruška, Ognjen Nestorović i drugi

  • 7

Popularni TV voditelj i trenutno jedan od četrnaest takmičara popularnog šoua "Ples sa zvezdama" Milan Kalinić prelazi u ugostitelje i u četvrtak je u Beogradu otvorio kafanu. 

Milan je sa prijateljem Darkom otvorio restoran "Lobby 777", a na velikoj žurki povodom otvaranja pojavio se veliki broj poznatih ličnosti. Među gostima su bili pevači "Granda" Stevan Anđelković i Bane Mojićević, bivša farmerka Marijana Leontijević, Irina Kruška i Ognjen Nestorović, golman Vladimir Stojković i drugi.

Interesantno je da je Stojke specijalno za ovu priliku došao iz Grčke gde već nekoliko meseci brani za Ergotelis, i odlično raspoložen se provodio sa prijateljima do ranih jutarnjih sati.

Inače, Kaliniću ovo nije prvi poslovni izlet ovog tipa, i ranije je držao kafiće sa prijateljima, a kako kaže, u svom lokalu će uz dobru muziku nastojati da napravi pravu kafansku atmosferu.

(M. Popović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA