DA LI VERUJETE? Ovu srpsku bombu su terali da smrša! (FOTO)

- Imperativ su mršave devojke, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus jer to omogućava širi spektar poslova - kaže lepotica

  • 22

Srpska lepotica koja polako, ali sigurno osvaja svet, Bojana Krsmanović, kaže da je često porede sa Sindi Kraford, ali i da je zadovoljna veličinom ženskih atributa po kojima je poznata u svetu modelinga.

Modni magnati su oduševljeni Bojaninom harizmom, a lepotica je radila brojne reklamne kampanje za donji veš, iako nije premršava, što je imperativ u modelingu.

- Govorili su mi da moram da smršam. Imperativ su mršave devojke, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus jer to omogućava širi spektar poslova - kaže za "24sata" crnokosa bomba.

Manekenka koja je javnosti u Srbiji poznata po spotovima, ali i vezama sa poznatim ličnostima, kaže da voli da jede, ali da svoju kilažu reguliše u teretani.

- Kada vežbam, obično idem u teretanu, što mi je dovoljno za održavanje željene linije, tako da nemam posebne dijete i ne pazim mnogo šta jedem, ali se trudim da unosim hranu koja sadrži više proteina i veće količine vode, koja je ključ za čišćenje organizma. Volim hranu i dozvoljavam sebi da se opustim - kaže Krsmanovićeva.

Dvojnica Sindi Kraford od nedavno je zaštitno lice kompanije "Guess".

-  Trenutno baza mi je u Beogradu, jer pored posla i studiram. Moglo bi se reći da živim u različitoj zemlji svaki mesec. Najviše radim u Evropi, ali sam se u poslednje vreme skoncentrisala na američko tržište i planiram da tamo nastavim karijeru - kaže Bojana za "24sata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    22. april 2014 | 18:48

    Tugo moja,tugana. Vidim da se more plavi, sta li imas ti - u glavi?...

  • Kim

    22. april 2014 | 19:57

    Komentar svake manekenke pored modelinga i studiram. Hocu sutra da postanem ekonomista,bankar itd. A do tada ces imati praksu u krevetu

  • Luna

    22. april 2014 | 19:35

    Kao I svaka druga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA