MARKO JARIĆ I ADRIJANA LIMA: Razvod od 100 miliona dolara! (FOTO)

Jarićevo bogatstvo se procenjuje na 50 miliona dolara koje je, osim od unosnih košarkaških ugovora, zaradio baveći se privatnim biznisom. Sa druge strane, "Viktorijin anđeo" takođe vredi oko 50 miliona dolara

  • 9

Naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić, i brazilski super model Adrijana Lima će, ukoliko su priče o njihovom razvodu tačne, morati prvo da se dogovore o podeli zajedničke imovine čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona dolara!

Adrijana i Marko venčali su se 2008. nakon godinu dana veze, a u braku su dobili dve ćerke Valentinu i Sijenu. Jarić i Lima već neko vreme ne žive zajedno, a sve je počelo pre nekoliko meseci, navodnom Markovom prevarom.

Procenjuje se da su njih zajedno vrede oko 100 miliona dolara, a budući da nisu potpisali predbračni ugovor, imovinu će, ukoliko zaista dođe do razvoda, deliti na "ravne časti".

Jarić je osim od unosnih ugovora koje je imao kao košarkaš u NBA ligi, i uspešan biznismen i vlasnik je nekoliko ugostiteljskih objekata u Srbiji kojima upravljaju njemu bliski ljudi.

S druge strane, Lima koja na bankovnim računima ima takođe oko 50 miliona dolara, najviše je zaradila kao "Viktorijin anđeo", a ona godišnje inkasira između sedam i osam miliona dolara.

Takođe, nekadašnji košarkaš i brazilska lepotica bi morali da se dogovore i oko podele brojnih nekretnina među kojima se nalaze i penthaus u Nju Jorku vredan 5,5 miliona dolara, jahta "Zeelender" od milion dolara, vila na na Floridi koja je procenjena na 10 miliona dolara i vila na Beverli Hilsu od 2 miliona dolara.

Inače, ni Marko ni Adrijana se do sada nisu javno oglašavali povodom spekulacija o njihovoj rastavi.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA