NATAŠA BEKVALAC: Imam mnogo celulita! (FOTO) (VIDEO)

- Ja sam živa žena, ko radi taj i greši. Nisam bila upravu što nisam registrovala automobil... sve sam sad ispravila, morala sam kaznu da platim - kaže plavokosa barbika

  • 13

Pop pevačica Nataša Bekvalac priznaje da joj u životu treba pravi muškarac koji će da je pazi i brine o njoj. Iako važi za jednu od najzgodnijih cica na estradi, plavokosa barbika dodaje da muku muči s izgledom i svakodnevnom ženskom boljkom zvanom celulit!

- U fazi sam anticelulit programa. Ako hoćeš sebe realno da vidiš, stani ispred ogledala i uključi ono najgore svetlo. A nisam baš neku sjajnu situaciju videla ispred sebe. Mogu dobro da se upakujem, ali ima tu još štošta da se radi - rekla je pevačica za "Ekskluziv".

Pevačica dodaje da je platila kaznu budući da je do skoro vozila neregistrovani automobil.

- Ja sam živa žena, ko radi taj i greši. Nisam bila upravu što ga nisam registrovala... sve sam sad ispravila, morala sam kaznu da platim - kaže barbika.

Dodala je i da joj ipak fali muškarac u životu.

- Svakoj od nas u bi dobro došao neko ko će da se brine o nama. Mi možemo da prosipamo stvari o nezavisnosti. Jeste i to tačno, ali bih volela da nađem nekog ko će da mi kaže, biće sve u redu i ne moraš ti ništa - priča Nataša.

Video pogledajte OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    28. april 2014 | 21:34

    Nato-zlato, niz lice mi teku suze, sram ga bilo,ko te uze. Da slusamo sada dramu, da zalimo, tebe - samu!...

  • Kure

    28. april 2014 | 21:25

    Ne trazi ona muskarca,nego sponzora!a tu ima razlike!

  • KaleBrdo

    29. april 2014 | 00:31

    Biće sve u redu, ne moraš ti ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA