OVO NISTE ZNALI O KONČITI VURST: Sve o bradatoj pevačici sa "Evrosonga" (VIDEO)

Austrijski predstavnik na ovogodišnjoj "Evroviziji" nije oduvek bio žena u telu muškarca. I ranije se bavio muzikom kao muškarac a na ovu ideju je došao pre par godina kada je hteo da promeni nešto u svom performansu

  • 35

Austrijska predstavnica na ovogodišnjoj pesmi "Evrovizije"Končita Vurst u Kopenhagen ne prestaje da intrigira javnost, a prema finalistikinji prestižnog takmičenja niko nije ostao ravnodušan.

Delegacije Rusije i Belorusije čak su zatražile dozvolu od organizatora "Evrosonga" da nastup bradate pevačice bude zabranjen za emitovanje na javnom servisu ovih zemalja, jer kako navode, u pitanju je nešto što nije prirodno.

Končita Vurst rođena je 1988.godine kao Tomas Nojvirt. Pre nego što je odlučio da započne muzičku karijeru obučen kao žena, ovak momak snimao je reklame kao muškarac.

Ni u svojoj matičnoj zemlji, kada se pojavio u javnosti kao Končita, nije naišao na pozitivan prijem kod ljudi, međutim, nekoliko godina posle, postao jedan je od najomiljenijih pevača u svojoj zemlji.

2012. godine, ovaj momak obučen u ženu je prvi put je pokušao da se domogne "Evrosonga", ali je u finalu završio kao drugoplasirani. Končitina želja da učestvuje na pesmi "Evrovizije", kao što je poznato, ostvarila se dve godine kasnije.

Pogledajte nastup Končite Vurst iz 2012. godine:

Iako se na Fejsbuku pojavila grupa koja ne želi Končitu za predstavnika Austrije, to nije uticalo da se ova pevačica nađe na ovom takmičenju.

Zbog svoje hrabrosti i autentičnosti, ne samo da je stigao do "Evrosonga" već je Tom, odnosno Končita, dobila fan stranicu na istoj društvenoj mreži koja broji nekoliko desetina hiljada fanova ovog ekscentričnog umetnika.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    9. maj 2014 | 17:50

    Kad sam ja bio mali isli smo u cirkus da gledamo bradatu zenu

  • Vavilonac

    9. maj 2014 | 17:14

    Vucicu da li je ovo Evropska unija u koju nas gurate?

  • marija

    9. maj 2014 | 19:02

    E ovo je zaista nenormalno,neprirodno i za grozenje. Da li ste vi iz medija svesni toga da vase novine i tv programe gledaju deca koja treba da postanu majke i ocevi a ne tranvestiti i gey. Pa onda se cudimo i necemo gey paradu a ovog tranvestita nam stavite ne tv ekrane i u novine. Zamolila bih u svoje ime i ime naroda koji je jos uvek normalan da o ovakvim osobama nepisete. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA