U PROVODU: Stojketova bivša u vezi sa Vladom Mandićem?

Manekenka Dejana Živković je u društvu poznatog rukometaša prisustvovala otvaranju jednog prestoničkog splava

  • 13

Rukometaš Vlada Mandić i manekenka Dejana Živković sinoć su zajedno prisustvovali otvaranju jednog beogradskog splava, tako da su opet počele da kruže priče da su njih dvoje zajedno u vezi.

Prema pisanju portala beogradnocu.com, popularni sportista i bivša devojka Vladimira Stojkovića bili su više nego dobro raspoloženi.

Inače, Mandić je nedavno demantovao da je u vezi sa Živkovićevom, a mediji su ovih dana pisali da se rukometaš navodno pomirio sa svojim bivšim emotivnim partnerom, glumicom Marijom Petronijević.

Da podsetimo, Vlada i Dejana su pre nekoliko meseci bili gosti u emisiji "Amidži šou", a kako su pojedini dnevni listovi objavili, sportista je navodno smuvao manekenku posle ovog šou programa.

(Telegraf.rs/beogradnocu.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    10. maj 2014 | 17:22

    A meni je ona ružna nju svi znaju radi njega

  • fox

    10. maj 2014 | 16:21

    Kakva je ova cura kad nema svoj licni opis?

  • Tijana

    10. maj 2014 | 18:41

    Boze,Ovaj Mandic samo ide za Stojketom i skuplja njegove ribe:prvo mu je bio sa zenom,sad sa bivsom devojkom :) A,vala,bilo je nemoguce odbraniti se od ove u pomenutoj emisiji (i to u toku emisije,nije obracala paznju na kamere,na moral!!!).Na kraju krajeva,ako je solo,sto da ne? Nije ruzna,odmah mu je stavila do znanja da ne mora puno da se trudi,samim tim i da je laka za odzavanje.Dobro dodje u pauzi izmedju ozbiljnih veza,kao neki...hobi,a kao i na svaki hobi,moras malo kinte da spiskas.Ma,nek ide zivot,ima se,moze se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA