EVROSONG RAT CRNE GORE I RUSIJE: Gledaoci dali 12 poena Rusima, žiri poništio glasove! (FOTO) (VIDEO)

- Žiri nije smeo da dozvoli tu sramotu, pa je korigovao plasman Rusije tako da ne dobije nijedan bod od pretendenta na članstvo u NATO. Ima li kraja bruci i sramoti ove jadne zemlje - kaže poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore Slaven Radunović

  • 15

I TO JE MOGUĆE! Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore Slaven Radunović tvrdi je crnogorski žiri po nalogu političara, "naštelovao" rezultate glasanje, i odlučio da Rusija ne dobije nijedan poen iako su gledaoci ruskim predstavnicama na "Evrosongu", sestrama Tolmačev, dali maksimalnih 12 bodova!

- Publika je dala 12 poena Rusiji, ali žiri nije smeo da “dozvoli tu sramotu”, pa je korigovao plasman Rusije tako da ne dobije nijedan bod od pretendenta na članstvo u NATO! Ima li kraja bruci i sramoti ove jadne zemlje? Na sajtu eurovision.tv je potpuno transparentno prikazan proces glasanja. Rusija je dobila najviše glasova crnogorske publike, ali je žiri uspeo da koriguje gledaoce kako se DPS ne bi obrukao pred prijateljima - kaže Radunović, a kako prenosi "Blic", on dodaje da je njegove optužbe na račun žirija lako dokazati.

- Zaista nisam mislio da ću se jutros baviti "Evrosongom". Čak sinoć nisam ni odgledao sve pesme. Jesam Sergeja, bio je odličan. Ali kao neko ko je svestan koliko je sve u ovom društvu politički kontrolisano - do izopačenosti, posumnjao sam odmah u rezultate koje smo čuli iz podgoričkog žirija. I nije trebalo puno da tražim. Na zvaničnom sajtu eurovision.tv transparentno je prikazan ceo proces glasanja (još jedan razlog zbog čega treba da zavidimo Evropi!) - zaključio je Slaven Radunović.

Na kraju, "dvanaesticu" iz Crne Gore su dobili Mađari, a Rusi - krompir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apokalipsa

    13. maj 2014 | 16:02

    E bas zalosno

  • Dejan B.

    13. maj 2014 | 17:23

    Jadni li smo,kukala nam majka

  • dragan

    13. maj 2014 | 20:36

    Obozavam crnogorce!!!ceo zivot se kunu u obraz,a to nemaju.Vaznije im je da uzmu Rusima 12 bodova nego da sprece izbor za mis Albanije koje je ove godine odrzava u Ulcinju!!!BOZE koliko je dobro sto su nam otklonili tumor otcepljenjem.Najvece slihtare na'svjet:)))I Kosovo su prvi priznali...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA