HUMANI DŽEJ: Primio sam kod sebe dve familije iz Obrenovca

- Duša me moja boli. Ne mogu da pričam od plača i nerviranja. Pevam 30 godina i reklama mi ne treba, hoću da pomognem ljudima - rekao je poznati pevač

  • 7

Pevač Džej Ramadanovski, kao i veliki broj građana Srbije, angažovao sa kako bi pomogao ugroženom stanovništvu od poplava. On je rekao da je izuzetno tužan i da je primio dve kod sebe dve porodice iz Obrenovca.

- Duša me moja boli. Ne mogu da pričam od plača i nerviranja. Pevam 30 godina i reklama mi ne treba, hoću da pomognem ljudima. Dve familije iz Obrenovca sam primio kod sebe. Sa svim svojim ortacima i rođacima sa Dorćola nakupovao sam dušeke, jastuke i ćebad, i sve sam to postavio u svoj klub koji imam u Beogradu. Kuva se pasulj, grašak i sve što treba. Kao u ratna vremena. Takva je situacija. Hoću svima da pomognem i pozivam sve da dođu kod mene - rekao je Džej za "Kurir".

On je dodao da će, kada se sve ovo završiti, organizovati humanitarne koncerte po Srbiji i da će sav prihod od njih ići ugroženom stanovništvu od poplava.

- Pevaću dokle me glas služi samo da ljudima omogućim sve što treba. Pozvaću sve kolege da radimo zajedno, a onaj koji ne bude hteo, je*aću mater! - naveo je popularni pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA