17

SEVE APELUJE: Pomozite Srbiji, Bosni i Hrvatskoj od poplava (FOTO)

Na koncertu u Celju fanovi su razvukli transparent "BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas", a hrvatska pevačica je izvadila mobilni telefon i sa njega čitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područjima

Severina Vučković
Foto: Marko Todorović, Tanjug/Nemanja Jovanović

Severina Vučković nije zaboravila na ugoženo stanovništvo od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Na njenom koncertu u Celju fanovi su razvukli transparent “BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas”, a hrvatska pevačica je izvadila mobilni telefon i sa njega čitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područjima.

– Pomozimo onima kojima je najpotrebnije! Za Hrvatsku – zvati 060 90 11, za Srbiju – poslati prazan sms na 1003, za BIH – BH telekom 090 291 032, Eronet 092 890 830, 1458 m:Tel – stoji u Severininom statusu na Fejsbuku.

Foto: Facebook/severina

Foto: Facebook/severina

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: fanovi, Poplave, Severina
Popularni komentari
 • S
  Strašno je

  što kod ovakve sorte ljudi (i sorte njenih menadžera) čak ni lepi gestovi nisu iz srca nego iz računa. Majstori PR promocije, nije im ovo prvi put, nažalost.

 • A
  Ana

  A ona ima zmiju u dzepu

 • B
  Boris

  A posle čitanja brojeva nastavilia da peva. Posle se setila da je i u tom delu koncerta mogla malo da zaplače,ali nema veze to može da ubaci na sledećem koncertu.

foto dana

video dana