Lepa Brena evakuisala majku i sestru iz Brčkog

- I ovog puta mirno je otišla po sestru i majku, dovezla ih u Beograd, a onda je preko svoje produkcijske kuće uputila pomoć ljudima koji su u poplavama izgubili krov na glavom - rekao je neimenovani sagovornik

  • 2

Pevačica Lepa Brena evakuisala je majku Ifetu Jahić i stariju sestru Faketu Stojanović iz Brčkog u četvrtak, kada je zbog poplava objavljena vanredna situacija u Bosni i Hercegovinu.

Kako pišu "Naše novine", Brena je po svoje najmiljije poslala ličnog vozača koji ih je bezbedno prevezao u njen porodični dom na Bežanijskoj kosi.

- Lepa Brena je mnogo puta pokazala da ima veliko srce, ne samo kada je u pitanju pomoć njenim najmilijima već i drugim ljudima kojima je to potrebno. Kad god je trebalo pevati, novčano pomoći ili moralno podržati, ona je to činila i nikada sa sobom nije vodila kamere -- rekao je izvor za ovaj dnevni list i nastavio:

- I ovog puta mirno je otišla po sestru i majku, dovezla ih u Beograd, a onda je preko svoje produkcijske kuće uputila pomoć ljudima koji su u poplavama izgubili krov na glavom. Ona to smatra najnormalnijim ljudskim činom o zato se nije trudila daa se prikaže džakovima, jer joj je jedino važno da pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija - naveo je ovaj neimovani sagovornik.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: Naše Novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    21. maj 2014 | 00:00

    Ali ipak se saznalo u javnosti,nije htela al baba vanga javila novinarima pa se ipak saznalo,ha,ha,ha...

  • Teta

    21. maj 2014 | 00:02

    Bravo za tekst!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA