Bojsi, Sajmon Le Bon, Mariza i Džoš Dumel apeluju da se pomogne Srbiji

Strane poznate ličnosti pozivaju da se pomogne područjima koja su pogođena poplavama i upozoravaju da što pre treba organizovati humanitarne akcije

  • 6

Brojnim stranim poznatim ličnostima koje su apelovale da se pomogne Srbiji koja je nastradala u katastrofalnim poplavama, priključili su se i Džon Čalis, legendarni Bojsi iz "Mućki", frontmen benda "Duran Duran" Sajmon Le Bon, američki glumac Džoš Dumel i fenomenalna fado pevačica Mariza.

Čalis, Dumel i Le Bon su na svojim Tviter profilima postavili brojeve računa na koje se može uplatiti pomoć i naglasili da je potrebno da se što pre pokrene velika humanitarna akcija. Emotivnu poruku je na svom Fejsbuk profilu napisala Mariza koja navodi da je svim srcem uz ljude iz Srbije, Bosne, i Hrvatske i ugroženima je poručila da budu jaki i da imaju vere.

Da podsetimo, ranije su svoje pozive za pomoć poplavljenim područjima uputili i Džejms Blanta, pisac Toni Parsons, pevač Bili Ajdol koji je najavio i da će deo prihoda od svog beogradskog koncerta uplatiti ugroženima, manekenka Adrijana Lima i turska glumica Merjem Uzerli, poznatija kao Hurem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA