POBEDNIK ZVEZDA GRANDA: Zajedno za Srbiju i Bosnu!

Mladi pevač Amar Jašarspahić odlučio je da pomogne ugroženima od poplava, pri čemu je prikupio neophodne namirnice i novčana sredstva

  • 3

Pobednik takmičenja "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić uveliko se uključio u akciju pomoći ugroženima od poplava.

Mladi pevač već danima sa svojim timom prikuplja neophodne namirnice (među kojima su hrana za bebe i sredstva za higijenu), kao i novac, i krenuo je da posećuje područija koja je zadesila ova prirodna katastrofa.

- Trenutno smo u Maglaju, stanje je strašno...Ovi ljudi nas trebaju! Ja imam ovde sendviče, vodu i kasicu za bebice...Nedostaje još puno sredstava za higijenu - napisao je pre dva dana Gile na svom Fejsbuk nalogu.

Inače, Gile na ovoj društvenoj mreži obelodanio da dobio dozvolu da obiđe svaku kuću u svakom selu u Bosni i Hercegovini.

- Zajedno za BiH i Srbiju - napisao je Amar na svom Fejsbuk nalogu.

Da podsetimo, "Grand" produkcija donirala je 500.000 dinara, dok su Saša Popović, Suzana Jovanović, Lepa Brena i Slobodan Boban Živojinović uplatili 20.000 humanitarne pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elaza

    21. maj 2014 | 17:17

    TO GILE MAJSTORE SVAKA ČAST!

  • JEVROSIMA

    22. maj 2014 | 01:18

    AMAR JE GENIJE, BRAVO AMARE SAMO TAKO.

  • vesna

    27. maj 2014 | 00:19

    bravo amare,kamo srece da i drugi prate tvoje stope i da pomazu ovim nesrecnim ljudima kao ti.neka ti bog dragi da puno zdravlj,srece i uspeha u poslu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA