Marija Karan se udaje za agenta Toma Kruza, na svadbu došao i Rejf Fajns!

Glumica je venčanicu platila 30.000 evra, dok je za bidermajer i cvetne aranžmane izdvojila 20.000 evra. Među gostima će biti i Nina Seničar

  • 12
Marija Karan, Džoel Lubin Foto: Milena Đorđević, Profimedia

Glumica Marija Karan će se danas u Beogradu udati za Džoela Lubina, američkog producenta i agenta velikih holivudskih zvezda kao što su Tom Kruz, Ešton Kučer i Dženifer Aniston, a među gostima će biti i slavni britanski glumac i režiser Rejf Fajns koji je juče stigao u Srbiju!

Marija i Džoel su svadbu zakazali još pre nekoliko meseci, ali su poplave koje su zadesile Srbiju uticale na njihove planove, pa su odlučili da ceremonija bude mnogo skromnija nego što su planirali, a razmišljali su i o otkazivanju.

- Na kraju su odlučili da svadbe bude, pre svega zbog gostiju koji stižu iz Amerike. Džoelovi prijatelji i porodica su već organizovali dolazak, rezervisali prevoz, smeštaj, uzeli odmore. Na kraju, mladenci su se dogovorili da sve svedu na minimum i upriliče veselje sa daleko manjim brojem zvanica od planiranog - navodi izvor "Blica".

Osim Fajnsa koji godinama sarađuje sa Lubinom, među gostima će biti i Nina Seničar. Inače, Marija je venčanicu platila 30.000 evra, dok je za bidermajer i cvetne aranžmane izdvojila 20.000 evra.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic, Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    24. maj 2014 | 13:39

    mozda ispunila san kao sponzorusa ali joj cak ni ovaj nece pomoci da postane glumica

  • Mara

    24. maj 2014 | 12:41

    Ona je platila vencanicu i bidermajer ahahahaha... bolji vic odavno nisam cula

  • BETMEN

    24. maj 2014 | 12:34

    MARIJA , ŽELIM TI SVU SREĆU OVOG SVJETA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA