VERA MATOVIĆ: Nisam htela da lepim plakate, nagovorili su me

- Da nisam stavila svoje plakate na pozamašnu količinu vode koju sam poslala, i ova donacija takođe bi prošla nezapaženo - rekla je pevačica

  • 23

Pevačica Vera Matović rekla je da su je nagovorili da nalepi svoje plakate na humanitarnu pomoć, koju je nedavno donirala. Kako kaže, da to nije uradila, sve bi prošlo nezapaženo.

- Do sada sam učestvovala u hiljadama dobrotvornih akcija i nikada se nisam hvalila. Da nisam stavila svoje plakate na pozamašnu količinu vode koju sam poslala, i ova takođe bi prošla nezapaženo. Ovo je prvi put da sam uradila tako nešto. U principu ja nisam ni želela da se ti plakati nađu na vodi, ali su me nagovorili - navela je Vera za "Blic".

Budući da je njen potez naišao na podsmeh, i da su je preko društvenih mreža kritikovali i braća Rokvić, Matovićeva je povodom toga rekla sledeće:

- To što su ta dva momka uradila je jednostavno odraz njihovog vaspitanja. Ja čak nemam ni Fejsbuk da se putem njega promovišem. Međutim, koliko sam čula, njih dvojica su takođe objavili na društvenim mrežama da idu u Šabac. Zar to takođe nije promovisanje? Sada bih ja mogla njih malo da kritikujem, ali neću. Bitno je samo da smo pomogli - zaključila je pevačica.

Fotografiju humanitarne pomoći izlepljene Verinim posterima možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    25. maj 2014 | 10:32

    Sve si rekla recenicom"pozamasna kolicina vode",lepo je sto si pomogla,licno mislim da je pozadina pomoci reklama.

  • Anna

    25. maj 2014 | 10:52

    Ma neka se reklamiraju koliko i kako god hoce, samo neka daju!!!!

  • Lara

    25. maj 2014 | 10:14

    Sta ima veze sto je lepila plakate neka se zna da je voda od nje.inace ce se mnoga pomoc naci u prodavnicama.Cudni su Srbi narod nije dobro ako das nije ako ne das.Hvala Veri i sbima koji su dali pomoc inace niko nije vodio evidenciju ko sta da

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA