IRON MAIDEN: Srbija će posle poplava izaći jača

- Ne možemo da dočekamo da vas sve vidimo 17. juna u Beogradu, a u međuvremenu se nadamo da će se pogođena područja što pre obnoviti - naveo je Stiv Haris, basista čuvene grupe, koja će 17. juna nastupiti u Beogradu

  • 5

Basista benda "Iron Maiden" Stiv Haris smatra da će Srbija posle nepogode koja je zadesila Srbiju izaći jača i u ime poznate grupe poželeo svim ugroženim građanima da budu dobro.

- Ne možemo da dočekamo da vas sve vidimo 17. juna u Beogradu, a u međuvremenu se nadamo da će se pogođena područja što pre obnoviti - poručio je Haris, inače osnivač čuvene grupe.

Deo prihoda od koncerta čuvenih Mejdena, ali i poznatog rokera Bili Ajdola, čiji će koncert biti 25. juna takođe na Kalemegedanu, biće uplaćen u fond za sanaciju štete, rekli su Tanjugu organizatori koncerta.

Mejdeni će nastupiti u Begradu u okviru velike svetske "Maiden England" turneje. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak hiljada fanova iz celog sveta i regiona, budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko koncerata popularne grupe ove godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA