Žarko Laušević u Beogradu snima film o sebi?! (FOTO)

- Ovo ostvarenje predstavlja sublimat njegovog života, a za taj projekat već su počele detaljne pripreme, zbog čega se on i vratio u Srbiju. Jedini Žarkov uslov je bio da u filmu bude prikazana i priča druge strane i da on ne tumači glavni lik - kaže izvor blizak poznatom glumcu

  • 12

Otkako se Žarko Laušević pre deset dana vratio u Srbiju nakon više od 15 godina, mnogo se spekuliše o njegovim planovima, a priča se da će slavni glumac u Beogradu snimati film o sebi.

- Ovo ostvarenje predstavlja sublimat Lauševićevog života, a za taj projekat već su počele detaljne pripreme, zbog čega se on i vratio u Srbiju. Snimaće se na više lokacija u Srbiji, Vrnoj Gori, ali i Americi, gde je on godinama bio u dobrovoljnom izgnanstvu. Jedini Žarkov uslov je bio da u filmu bude prikazana i priča druge strane i da on ne tumači glavni lik. Ovaj projekat radiće se po njegovim knjigama "Godina prođe, dan nikada", i "Druga knjiga" - navodi izvor "Naših novina" koji dodaje da će u ovom igrano-dokumentarnom ostvarenju Lauševića glumiti njegov kolega čije se ime čuva u tajnosti, dok će Žarko imati sporednu ulogu.

Poznati glumac trenutno živi u porodičnom stanu svoje majke u Beogradu, i viđa se samo sa najbližim prijateljima, a kolege ga ubeđuju da bi ovde mogao veoma brzo da dobije angažmane u filmovima i serijama. Prema nezvaničnim informacijama, Laušević se najčešće viđa sa Draganom Bjelogrlićem, a nedavno se video i sa Srđanom Dragojevićem. I oni ga hrabre i navode da će mu pomoći ako bude želeo da u Beogradu otvori školu glume.

(Telegraf.rs/ izvor: Naše novine, Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    30. maj 2014 | 16:16

    Drago mi je i bas se radujem .

  • katarina

    30. maj 2014 | 16:06

    Pakosni i zavisni !Zarko samo napred, ne osvrci se na gluposti. Sa tim filmom zavrsi i stavi tacku oduzio si ti svoje sad je vreme za tebe ..., karijera i brate ne tuguj vise

  • Milan

    30. maj 2014 | 13:10

    A sto ne ode do Crne Gore?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA