Evo koje su najlepše Srpkinje po izboru Amerikanaca! (FOTO)

Urednici sajta "Beautiful Woman Pedia" su među najzgodnije dame iz Srbije uvrstili Natašu Bekvalac, Jovanu Švonju, manekeneku Bojanu Krsmanović, Anu Kokić i Biljana Tipsarević

  • 13

U anketi američkog sajta "Beautiful Woman Pedia", svojevrsne enciklopedije najlepših žena sveta, među najlepšim damama iz Srbije su se našle i Nataša Bekvalac, Ana Ivanović, Biljana Tipsarević i Ana Kokić.

Na spisku najzgodnijih Srpkinja nalaze se i manekenke Jovana Švonja, Bojana Krsmanović, Nena Ristić i Aleksandra Nikolić, kao i Bojana Tipsarević modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića.

Među lepoticama su i voditeljka Nina Lečić Radulović, Aleksandra Tanasković, Bojana Raonić, Tamara Lazić, Sofija Milošević i Katarina Katančević.   

U obrazloženju izbora najzgodnijih Srpkinja se navodi da su žene iz Srbije ponosne, samouverene i dostojanstvene, vole izlaske i prate modne trendove. Takođe, po mišljenju Amerikanaca, uobičajeni stereotip je da muškarac sa mnogo para ima veće šanse da smuva neku srpsku lepoticu.

A kao upozorenje za potencijalne udvarače neka posluži činjenica da muškarce lako može da uplaši gracioznost i inteligencija Srpkinja, kao i da sa njima ne smeju da se ophode kao da su obične "seljančice".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. jun 2014 | 16:19

    Gorcina se jaka stvara,k'o da je od pelena,sve je ovo namesteno,a gde je tu - Jelena?...

  • Ivana

    2. jun 2014 | 13:04

    Ajde vise svi ste opsjednuti samo ljepotom, svako je zaboravio da je vazno ono sto covikek ima u dusi

  • Hm

    2. jun 2014 | 15:06

    Sad ce Karleusa da se javi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA