NATAŠA BEKVALAC: Nemam dečka, ali zbog dva muškarca sam danas presrećna

- Jedan je frizer, a drugi šminker. Uradili su veliku stvar samim tim što smo proveli divan dan... Daleko od toga da mi nije važno da imam nekog pored sebe... - rekla je pevačica

  • 10

Pevačica Nataša Bekvalac rekla je da nema dečka. U interju za "Novosti", popularna "panoska barbika" je naglasila da od potencijalnih emotivnih partnera draži sve više i da joj je zbog toga teško da nađe onog pravog.

- Srećna sam. Emotivnu ispunjenost obično svodimo na muško-ženski odnos, ali ja ljubav vidim svuda. Izmučena sam pitanjima da li imam dečka. Nemam ga. Daleko od toga da mi nije važno da imam nekog pored sebe. Sve više tražim od potencijalnih partnera, pa mi je teže da nađem onog pravog - rekla je Nata za ovaj dnevni list.

Na pitanje da li veruje da je negde čeka njen princ, pevačica je odgovorila sledeće.

- Ne vijam ljubav, jer se ona ne može uhvatiti. Ona je svuda oko mene. Eto, danas sam presrećna. Dva muškarca su učinila da se tako osećam, a ni sa jednim nisam u vezi. Jedan je frizer, a drugi šminker. Uradili su veliku stvar samim tim što smo proveli divan dan - navela je Bekvalčeva, koja je nedavno odmarala u Grčkoj.

(Telegraf.rs/izvor: "Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    3. jun 2014 | 22:24

    To ``decka`` mogla si da imas pre 10-15 godina,sad samo mozes coveka da imas ili deku kao sto je deda kole ;-)

  • Luna

    3. jun 2014 | 23:11

    Njoj sve teze da nadje pravog?! Au... onda zadnje vreme doslo. Ona koliko ih izmenjala do sada trebala da naidje na jednog pravog! :D

  • Nole

    3. jun 2014 | 22:18

    Ako si danas zadovoljna zbog te dvojice zadrzi u sebi nemoj se hvaliti bicemo liubomorni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA