BOJANA: Ne zanima me Stojke i njegova priča da sam narkomanka, u Parizu sam! (FOTO)

Iako je njen bivši muž izjavio da je narkomanka, promiskuitetna i da ne vodi računa o njihovom sinu, Rajićevu, po rečima njenih prijatelja, ne interesuje bilo šta što Stojković priča

  • 42

Nakon što je golman Vladimir Stojković u šokantnoj ispovesti optužio bivšu ženu Bojanu Rajić, između ostalog, i da je narkomanka kojoj nije bitan njihov zajednički sin, već samo novac, Bojanu, koja u Parizu otvara butik, po rečima njenih prijatelja, Stojketove optužbe uopšte ne zanimaju!

- Kao što je i ranije izjavljivala, nju ne zanima ništa u vezi sa Vladimirom. Bojana je u Parizu, gde naredne nedelje otvara još jedan butik, i zauzeta je kupovinom robe - kaže za Telegraf izvor blizak Rajićevoj.

Podsetimo, Stojković je nekoliko puta izjavljivao da ima probleme s bivšom ženom koja navodno troši nenormalno velike količine novca i ne vodi računa o njihovom sinu, a juče je na svojoj Fejsbuk stranici objavio otvoreno pismo u kojem je zaključio da je Bojana ljuta jer ne može da zadovolji svoje potrebe za MDMA drogom i ekstazijem, kao i da je ona osoba bez morala i vaspitanja.

Takođe, optužio je da ne vodi računa o njihovom sinu Lavu, da je promiskuitetna kao i da bez ikakvog rada želi sebi da obezbedi život pijane milionerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Небольшой

    12. jun 2014 | 12:59

    Ne razumem ove jadnike. Dodju sa sela. Ozene "gradske devojke" (da ne kažem štogod) kad ih one opelješe onda ih pljuju...jadno brate...jadno. Jesi hteo fensi ženu...e pa tražili ste...evo vam ga...

  • sisio

    12. jun 2014 | 12:56

    A zar vec pocela rasprodaja u HM i C&A?

  • Zainteresovan

    12. jun 2014 | 12:56

    A ko cuva dete dok ona zavrsava poslove? Ipak je Stojke u pravu,l.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA