KARLEUŠA: Ceca i Lukas su pesmu ukrali od Marije Šerifović! (VIDEO)

- Pa dobro, još si dobro prošla... Ova je mogla i auto da ti mazne! Ali me čudi Aca - napisala je pevačica tokom Tviter prepiske sa Šerifovićkom

  • 83

Nakon što je juče veliku pažnju privukla premijera numere "Ne zanosim  se ja" Cece Ražnatović i Ace Lukasa, oglasila se Jelena Karleuša koja je na svom Tviteru profilu prokomentarisala da su njih dvoje ukrali pesmu Marije Šerifović "Ja volim svoj greh"!

Tokom prepiske sa Šerifovićkom, Karleuša je napisala:

Zanimljivo je da je Marija link za Cecinu i Acinu numeru postavila na svom Tviter profilu uz komentar:

Preslušajte obe pesme i sami zaključite da li je Karleuša u pravu.

Ceca i Lukas - "Ne zanosim se ja":

Marija Šerifović - "Ja volim svoj greh":

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    15. jun 2014 | 05:52

    DOKLE? Dokle cemo svi trpeti da neka budala pljuje i prica gluposti.Ja sam za to da svako slusa sta mu prija, neko Madonnu, neko Prodigy, neko Metallicu neko Cecu neko Dina, neko Zdravka, Jelenu ne bitno! Ne mozemo odredjivati nekome sta ce da slusa!Cenim svaciji trud jer svaki put do uspeha i slave je tezak u kojoj god profesiji ili zanru muzike bili.Pitam se dokle cemo trpeti da jedna mazga poput ovog cuda koje ne radi nista ali bas samo pljuje svaki pokret svaki rad i trud pa zar je nije sramota!Bavi se sobom, svojom karijerom i svojom decom, porodicom.Tvoja cela karijera je sagradjena na plagijatima i mafiji.Ko ce o tome nesto da kaze? To sto imas jake ljude i stranke oko sebe i sto ne postoji budala koja ce poceti o tebi da prica kao ti o Ceci to pusti. Mozda se i pojavi.Pusti tu Cecu na miru, ne samo nju pusti bilo koga na miru.Pa nije ni narod vise mutav, da mi jedna primitivna zena koja misli da ima IQ veci od Tesle da nam ona propoveda sta je dobro a sta ne.Poceo sam jedno vreme da razmisljam kako me Ceca nekada nervira sto samo cuti ali sada joj skidam kapu. Zena nece da se petlja sa govnima, radi svoj posao, placa grehe sto je bila zena onog coveka i bavi se svojom decom i porodicom. Aman dokle cu citati po novinama i po portalima JK napala, tuzila muzla puzla a u pm.Ok neko ce reci ne moras da citas ali moras, izgleda da moras jer zena ne prestaje.Bila mi je simpaticna sa svojim stavom ali se sada vidi da je zena patoloski lazov. Ima Minhauzenov sindrom! Uhhhh

  • Novinar

    15. jun 2014 | 00:28

    Ova zena je psihicki obolela osoba a i poznata je njena opsesija Cecom,po danu prati sva zbivanja u vezi Cece a nocu je sanja...samo je treba ignorisati!

  • Mauu

    14. jun 2014 | 23:52

    A Cecu bas zabole sta kaze Jk. Ova je stalno spominje,a Ceca kulijana ,radi ,dobija pare i uziva . Heehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA