Švedska atrakcija Dirty Loops prvi put u u Beogradu! (VIDEO)

Sastav koji se proslavio zanimljivim obradama pop hitova nastupiće 27. jula na festivalu "Musicology"

  • 1

Sastav "Dirty Loops" će prvi put u ovom delu Evrope nastupiti 27. jula na zatvaranju prvog festivala "Musicology" koji se održava na Kalemegdanu od 24. do 27.jula.

Dugogodišnji prijatelji i školski drugovi iz muzičke škole, Jona Nilson ( vokal / klavijature ), Henrik Linder ( bas ) i Aron Melegard  (bubnjevi) poreklom su iz Stokholma, a proslavili su se svojim obradama pop pesama kojima su dali sopstveni pečat.

- Razlog zbog kojeg smo napravili "Dirty Loops" je bio čista zabavu i kreativni odušak. Mnogo smo radili kao studijski muzičari ali nas to nije kreativno ispunjavalo. Počeli smo da radimo obrade baš kao izduvni ventil, za sebe . To je za nas bila sloboda - objašnjava Henrik Linder.

Bend je gotovo preko noći postao hit na Fejsbuku i Jutjubu. Formiran 2009. godine, ovaj švedski trio izvodi pop pesme na način na koji to nikada nije rađeno. Njihova obrada pesme "Just Dance" Lejdi Gage i ujedno njihov prvi spot, bez ikakve promocije je sakupio više od 100.000 pregleda i 10.000 šerova za menje od dva meseca. Posle ovolikog uspeha tada još uvek anonimnih mladića, svaki sledeći video "Dirty Loopsa" postigao je ogromnu gledanost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA