CECINA ĆERKA: Veljku i meni ne treba obezbeđenje

- Uvek će biti situacija da nam neko priđe, ali sve je to nešto što može na kulturan način da se reši. Ne treba nam neko da stoji iza nas i da nas brani - rekla je Anastasija Ražnatović

  • 21

Ćerka Svetlane Ražnatović Anastasija redovno sa svojim bratom Veljkom obilazi i uživa u prestoničkim klubovima. Njih više ne prati obezbeđenje, a kako kaže Cecina naslednica, za to više nema potrebe.

- Uvek postoji taj rizik i strah da nešto može da nam se desi, jer smo deca poznatih roditelja, ali sada sam odrasla i naučila sam da se staram o sebi. Ranije to nismo umeli, pa smo imali pratnju. Uvek će biti situacija da nam neko priđe, ali sve je to nešto što može na kulturan način da se reši. Ne treba nam neko da stoji iza nas i da nas brani - rekla je Anastasija za "24sata".

Ona je trenutno u vezi sa sinom fudbalskog funkcionera Zvezdana Terzića, Kostadinom. Anastasija navodi da za razliku od njenog brata Veljka, ona ne žuri sa planiranjem venčanja.

- Veljko i ja smo drugačiji po tom pitanju. Zasada idemo polako i lepo nam je. Sve dok tako bude bilo, uživaću. Terzić ima neki šarm koji me je jako privukao, dobar je dečko i lepo se ponaša prema meni - rekla je Anastasija.

Ona je rekla da postoji šansa da postane pevačica, kao njena majka.

- Trenutno se fokusiram na školu, ali kada budem planirala da se bavim muzikom, to definitivno neće biti u Srbiji, već negde u inostranstvu. Mama me u svemu podržava i smatra da je moj izbor čime god odlučim da se bavim - zaključila je Anastasija.

(Telegraf.rs/24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasno

    24. jun 2014 | 10:58

    Nego dete, reci ti meni otkud tebe po klubovima u tvojim godinama?!?!!

  • lol

    24. jun 2014 | 13:39

    Napunila si 16 godina pre dve-tri nedelje i sad kao ti razmisljas o vencanju. Idi bre kuci i gledaj sundjer boba. Koji bre tvoj decko. Jos je stariji od tebe 7 godina.

  • Hahhaha

    24. jun 2014 | 12:20

    A sa 30 god izgledaces ko da imas 50! Haosss

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA