SKRNAVE SRPSKE SVETINJE: Gola Albanka snimila spot u crkvi Hrista Spasa u Prištini! (VIDEO)

Era Istrefi je skandalozni video snimila u nedovršenom pravoslavnom hramu koji je od 1999. više puta bio na meti albanskih ekstremista

  • 97

Albanska pevačica Era Istrefi snimila je spot za pesmu "E dehun", prema navodima lista "Pravda",  u crkvi Hrista Spasa u Prištini, a u ovom video klipu Era i njeni plesači polugoli igraju u nedovršenom pravoslavnom hramu koji je više puta bio na meti albanskih ekstremista!

 

 

Spot koji je prepun golotinje i provokativnih scena, Istrefi je skoro u celosti snimila u crkvi Hrista Spasa, a video koji je za mesec dana prikupio 1,2 miliona pregleda izazvao je pravi "rat komentarima" na Jutjubu.

 

Inače, ovaj hram koji pripada Eparhiji Raško-prizrenskoj podignut je 1998, a a projektovao ga je poznati srpski arhitekta Spasoje Krunić.

 

 

Tokom 1999. crkva je bila meta albanskih ekstremista koji su je u više navrata minirali i palili, a pre dva meseca kosovske vlasti su čak najavile rušenje hrama i podizanje memorijalnog centra na njegovom mestu.

 

Pogledajte skandalozni video Ere Istrefi:

 

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Pravda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA