IMAO MOŽDANI UDAR: Bora Todorović u komi!

Nekoliko dana nakon operacije slepog creva čuveni glumac se požalio na bolove i odjednom mu je pozlilo. Hitno je operisan i lekari su konstatovali da je imao moždani udar nakon kojeg se nije budio iz kome

  • 3
Bora Todorović na grobu Zorana Đinđića Foto: Milena Đorđević

Legendarni glumac Bora Todorović (84) nalazi se u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije! On je nedavno operisao slepo crevo, a u procesu oporavka mu je pozlilo i trenutno se nalazi u komi.

Operacija slepog creva je protekla sasvim u redu, ali on se nekoliko dana kasnije požalio na bolove i odjednom mu je pozlilo. Lekari su ga operisali i konstatovali da je imao moždani udar - kaže izvor "Blica" iz Kliničkog centra Srbije.

Tokom jučerašnjeg dana Bora Todorović se nije budio iz kome. Inače, pre operacije slepog creva, ovaj vrsni glumac je viđen na javnim manifestacijama gde ništa nije upućivalo na to da ima zdravstvenih problema. Tako je početkom prošlog meseca prisustvovao promociji knjige Bože Koprivice, kada je kao i uvek ćaskao sa svojim prijateljima a teme su bile umetnost i fudbal.

Iz Kliničkog centra kažu da se  Todorović i dalje nalazi na odeljenju Intenzivne nege, kao i da ne mogu da otkrivaju ostale detalje o njegovom zdravstenom stanju.

Inače, Todorović se poslednjih godina povukao iz sveta pozorišta i filma a u medijima se retko pojavljivao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    5. jul 2014 | 13:30

    Ne daj se muzicaru kad ti nije nista mogao nemacki oficir u "Balkan ekspresu" izvucices se i iz kome ako Bog da

  • Belogradjan

    5. jul 2014 | 14:04

    Tvoj vedri duh ce i ovo pobediti, uz tebe smo i brzo nam se oporavi

  • Jovana

    5. jul 2014 | 15:16

    Издржи легендо!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA