Nole i Jelena sleteli na tivatski aerodrom, sve je spremno za veliko slavlje (FOTO)

Najbolji teniser sveta i njegova buduća supruga Jelena Ristić stigli su u Crnu Goru privatnim avionom oko 19:45, a ovaj poznati par dočekalo je veliki broj novinarskih ekipa

  • 28

Novak Đoković i njegova buduća supruga Jelena Ristić sleteli su privatnim avionom na tivatski aerodrom oko 19:45 časova. Kako prenose podgoričke Vijesti, u isto vreme redovnim letom Beograd - Tivat "Montenegro airlinesa" stigla je i porodica najboljeg svetskog tenisera.

Svadba veka, kako je mnogi nazivaju, bie održana 9. i 10. jula na Svetom Stefanu. Građansko venčanje zakazano je za sredu na Kraljičinoj plaži, dok će crkveno venčanje biti u subotu 12. jula, budući da je iz crnogorske mitropolije saopšteno da Jelena i Novak ne mogu da se venčaju u toku posta.

Kako navode crnogorski mediji, sve je spremno za ovaj glamurozni događaj, a zabava nakon venčanja na Kraljičinoj i Kraljevoj plaži imaće jako obezbeđenje. Gostima će na raspolačanju biti veliki šator i velnes.

Da podsetimo, mladence i njihove zvanice zabavljaće i mnoge poznate muzičke zvezde.

Prilog "Vijesti" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA