IVANA BANFIĆ: Volim svoj celulit, prirodan je i moj!

- Da, ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam - napisala je hrvatska pevačica na Fejsbuku

  • 17

Hrvatska pevačica Ivana Banfić napisala je na Fejsbuku da svoj celulit i da je savršena sa njim. Ona je na ovoj društvenoj mreži naglasila da je celulit prirodna stvar i da se dame ne treba sramiti zbog toga.

- Upravo me je nazvala jedna novinarka i sva uplašena kako će me to pitati, ja joj velim: "Ok, pitajte me, šta je bilo?" A ona kaže: "Izašla vam je slika u srpskim medijima gje vam se vidi celilit, pa kako to, pa vi vežbate?" Kakva sramota, zamislite, ja žensko pa da imam celulit: pa kome je to važno u životu. Da, naravno da imam celulit i volim svoj celulit, prirodan je i moj je. Moj mili i dragi celulit... Ko se uopšte setio da je to nešto čega se treba sramiti, kozmetička industrija koja zarađuje na nama ženama, jer besomućno se borimo protiv nečega što nam je priroda dala - napisala je Ivana na Fejsbuku i nastavila:

- Samo zato jer je to netko tako rekao i moramo sve biti savršene i glatkih nogu. Da, ja sam savršena sa svojim celulitom i bez njega, apsolutno mi je isto imala ga ili ne imala, bila mršava ili debela, volim se takvu kakva jesam. Najvažnija stvar u životu je biti slobodan, a sloboda je prihvatiti sebe kakav jesi sa svim svojim vrlinama i manama. Živeo moj celulit - zaključila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA