SVE O JELENI RISTIĆ: Skromna devojka koja je osvojila srce najboljeg tenisera sveta! (FOTO) (VIDEO)

- Ne zabavljam se s Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. S njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide - kaže buduća gospođa Đoković

  • 43

Lepotica Jelena Ristić (28), koja je rođena u znaku blizanca, 17. juna 1986. godine, osvojila je planetu, modne stručnjake, poznate ličnosti, ali što je najbitnije - ona stoji iza našeg i svetskog asa Novaka Đokovića.

Jelena danas u 18 časova na Svetom Stefanu postaje gospođa Đoković, a magazini je svrstavaju u top 5 najlepših devojaka tenisera.

Ristićeva pleni dobrotom, pameću i sofisticiranošću, zapanjila je svojim stavom i planetarno popularnu Anu Vintur, koja joj je posvetila nekoliko stranica magazina "Vog".

Buduća gospođa Đoković odrasla je u Kosovskoj ulici u Beogradu, gde je pohađala osnovnu školu "Drinka Pavlović".  Nakon toga, upisala je Sportsku gimnaziju, a upravo u to vreme su se njih dvoje i upoznali preko zajedničkih teniskih prijatelja.

Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Da je i Jelena sportski tip, videlo se u školskim danima. Oduvek je pokazivala sklonost ka atletici, čak je počela i sa ozbiljnim treninzima.

Da je ambiciozna, kako Novak tvrdi, da se zaključiti i po njenoj odluci da se ozbiljno posveti daljem školovanju. Jelena je upisala prestižni Univerzitet Bokoni u Milanu, na kojem je diplomirala s najvišim ocenama.

Preselila se u Monte Karlo kod Novaka. Po preselenju u Monte Karlo, Jelena se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije "Tamoli" u odseku za ljudske resurse. U međuvremenu je uradila i doktorat iz oblasti menadžmenta.

Pažnju javnosti skrenula je svojim izgledom, a od Ane Vintur, urednice magazina "Vog" pobrala je pohvale na račun svog odevanja, zbog čega je dobila i tri strane u septembarskom izdanju prestižnog magazina.

Ona je direktorka Fondacije Novak Đoković koja brine o siromašnoj deci Srbije.

S uspehom je uz Novakovu pomoć organizovala više humanitaranih akcija širom sveta, koje su okupile najveće svetske zvezde i sakupila višemilionsku novčanu pomoć za decu u Srbiji kojoj je neophodna pomoć.

Jednom prilikom izjavila je da nije s Novakom kako bi se osećala moćno.

- Ne zabavljam se s Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. S njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide - rekla je Jelena Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miš

    10. jul 2014 | 18:14

    Kako su ljudi zavidni i ljubomorni, pa ovo je strasno.. Do prije par mjeseci bila je savršena, a sad cim je ženi i želi ozakoniti njihovu ljubav, sad spominje te neke pare i interes. Pa sto tako niste govorili prije 9 godina kad su se kao srednjoškolci zabavljali ?? Ljubomorne duse

  • kik

    10. jul 2014 | 19:47

    Meni su super oboje! Ona mi se svidja jer nema nikakve silikone i balone, bas je slatka.. On je atraktivan ima lepe oci.. Nek im je sa srecom , nek uzivaju kad im se posrecilo.. ko ne bi voleo zivot u bogatstvu + sreci??

  • LukaLaban

    10. jul 2014 | 18:08

    Meni je super kada se svi u Srbiji odusevljavaju kada neko zavrsi "prestizni fakultet u inostranstvu" gde, bez izuzetka, ko god je imao novaca da plati skolarinu taj fakultet i zavrsi. U isto vreme se Taj princip skolovanja, uglavnom na privatnim fakultetima, u Srbiji pljuje. Masa dece politicara iz ex yu su zavrsili Bocconi, a da prethodno na drzavnim nisu mogli poloziti nijedan ispit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA