Jelena i Nole napustili Sveti Stefan (FOTO)

Bračni par Đoković će se navodno nakon Crne Gore otići u Beograd, a u srpskoj prestonici će odmarati nekoliko dana

  • 1

Novak Đoković i njegova supruga Jelena napustili su Sveti Stefan, gde su proveli neke od svojih najsrećnijih dana u životu. Da podsetimo, najbolji teniser sveta oženio se sa svojom lepšom polovinom u četvrtak uveče, da bi potom bilo organizovano slavljeničko veselje za mladence i više od 100 zvanica, na kome su nastupile mnoge domaće muzičke zvezde, poput Miroslava Ilića i Milice Todorović.

- Veselje je bilo otmeno, božanstveno, kao žena u mojoj pesmi. Nole je pevao sve hitove s nama i bio je najveseliji, a mlada je malo igrala, malo se odmarala zbog trudnoće. I Viktor se veselio kao da se on ženi. Hit svadbe bila je pesma "Još te nešto čini izuzetnom". Pevao sam je nebrojeno puta - rekao je Miroslav Ilić za "Blic".

Nakon građanskog, u subotu je bilo održano i crkveno venčanje, a Jelena i Nole su sudbonosno "da" rekli u crkvi Svetog Arhiđakona Stefana, na Svetom Stefanu.

Kako pišu pojedini mediji, Đokovići će nakon Crne Gore nekoliko dana odmarati u Beogradu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA