LUDORIJE DOKTORA HAUSA: Ja sam engleski idiot, koji ne zna srpski jezik! (FOTO)

Glumac i muzičar Hju Lori oduševio je numerama Beograđane u centru "Sava", ali i đuskanjem, viskijem na bini, pozdravljanjem na našem jeziku...

  • 2

Poznati glumac i muzičar Hju Lori završio je svoj koncert u skoro ispunjenom beogradskom "Sava centru", gde u okviru evropske turneje sa svojim"The Coppe r Bottom" bendom promoviše album "Didn't It Rain". Njegov nastup trajao je 2 sata i deset minuta, a fanovi su bili više nego oduševljeni šta im je pokazao u ovom vremenskom intervalu.

Slavni Doktor Haus iz istoimene popularne serije, počeo je koncert sa 20 minuta zakašnjenja, a prvo je na srpskom pozdravio publiku i zatim krenuo sa svojim nastupom, zasviravši i zapevavši numeru "Iko, Iko".

- Dobro veče, kako ste? - rekao je Hau na čistom srpskom i u šali naglasio da je engleski idiot koji ne zna naš jezik. Najavio je dobru zabavu, a na svaki njegov fazon, publika u prepunom Sava centru se smejala.

Seo je za klavir i zapevao "Let the Good Times Roll", a nakon toga "Evenin'" i "Buona Sera Senorita".

Haus je nastavio da zabavlja publiku, a uz pesmu "Kiss of fire", odigrao je tango. 

- Verujem da čovek može da se oseća veoma dobro - rekao je potom Lori.

Glumac na klaviru imao je i srpsku zastavicu. Nakon što je pevačica iz njegovog benda otpevala pesmu "Send me to 'Lectric Chair", Hju se skinuo, uzeo gitaru i zapevao hit "You Don't Know My Mind".

Haus je u pauzi poslužio bend viskijem.

- Želimo gradu Beogradu prosperitet. Živeli!

Usledila je pesma "Didn't It Rain", uz koju je i Lori đuskao. Uz pesmu "Green Green Rocky Road", legenda je pozvala fanove da đuskaju. Publika se spustila u prve redove i počela da igra.

Lori i bend su se povukli sa bine, ali ipak su usledile još dve numere "Changes" i "You Never Can Tell". Tim pesmama, koncert je završen, a DOKTOR je pozdravljen ovacijama, klicanjem i poklicima.

(A.Čanović/V.Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka Davico

    22. januar 2016 | 20:04

    Hju Lori je jedan od mojih omilkenih glumaca, sjajan je u Dr.Hausu, pravi neposlusni i duhoviti genijalac

  • girrrrlaaaia

    15. jul 2014 | 20:00

    bitno je da kulturno dogajadjanje nema komentar niti jedan!!!! sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA