Di-džej Tomcraft stiže u Beograd! (VIDEO)

- Velika nam je čast što smo uz podršku Beogradske tvrđave i K.K. Partizana došli u priliku da na Kalemegdanu ugostimo di-džeja zvezdu poput Tomcrafta, koji je ušao u treću deceniju puštanja muzike i iza sebe ima mnoštvo hitova - kažu iz Jungle Tribe-a

  • 0

U okviru Tropical Inn-a , velikog letnjeg spektakla koji spremaju Beogradska tvrđava i Jungle Tribe, na terene K.K. Partizana stiže legendarni nemački di-džej i producent, Thomas Bruncker poznatiji kao di-džej Tomcraft.

Tokom svoje dvadesetogodišnje karijere Tomcraft je prošao kroz različite muzičke pravce, od trensa preko elektro hausa do progresiv hausa. Široj javnosti poznat je po hitu "Lonliness", kojim je 2002. godine, za samo nedelju dana, dospeo na mnoge svetske TOP 10 liste.

Njegov nastup na Love Parade-u u Berlinu pred 1,3 milona ljudi zabeležen je kao jedan od najvećih muzičkih nastupa svih vremena.

- Velika nam je čast što smo uz podršku Beogradske tvrđave i K.K. Partizana došli u priliku da na Kalemegdanu ugostimo di-džeja zvezdu poput Tomcrafta, koji je ušao u treću deceniju puštanja muzike i iza sebe ima mnoštvo hitova. Tropical Inn predstavlja veliki događaj koji će obeležiti kraj leta i pozivamo sve posetioce da na vreme spreme havajske košulje, šarene majice, kratke šortsiće, karmine i naočare za sunce kako bi upotpunili tropsku atmosferu koju pravimo na Tvrđavi - kažu iz Jungle Tribe-a.

Tropical Inn organizuje veliku nagradnu igru u kojoj će se deliti 500 karata za žurku. Za osvajanje ulaznica potrebno je prijaviti se na sajtu www.tropicalinn.rs, nakon čega će se žrebom odabrati 500 dobitnika, koji će svoje karte moći da preuzmu u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v. Ulaznice za Tropical Inn nalaze se i u pretprodaji, i mogu se kupiti na svim blagajama Eventima po ceni od 1000 RSD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA