RADA MANOJLOVIĆ: Milica Pavlović i ja smo u odličnim odnosima (VIDEO)

- Ja znam koliko ona odvaja... Svaki dinar ulaže u karijeru, spotove, pesme, nastupe. Rekla sam joj (Milici Pavlović, prima.aut) da je to jedini način da uspeš - rekla je pevačica, i tako demantovala da je u svađi sa vatrenom Leskovčankom

  • 5

Pevačica Rada Manojlović rekla je da nikada nije bila u svađi sa koleginicom Milicom Pavlović. Ona je u emisiji "Premijera" televizije "Pink" izjavila da se dobro slaže sa atraktivnom Leskovčakom.

- Nas dve smo u odličnim odnosima... Ja znam koliko ona odvaja... Svaki dinar ulaže u karijeru, spotove, pesme, nastupe. Rekla sam joj (Milici Pavlović, prima.aut) da je to jedini način da uspeš - rekla je Rada.

Manojlovićeva nikada svoju nije gradila na skandalima, već svojim radom i trudom, na šta je jako ponosna.

- Ja da želim, pa ja bih kao Vesna Zmijanac, to je ona rekla jednom prilikom: "Da hoću, ja bih bila svaki dan na naslovnoj, ali vam ne dam materijala". Ja da želim da se moje ime ispira konstantno po naslovnim stranama, sa svađanjem sa kolegama i koleginicama... Mislim da bih sada okasnila, ako bih to počela sada da radim... To je onda trebalo uraditi pre sedam godina, kada sam počinjala, pa da nađem način što pre da se probijem - istakla je pevačica.

Pogledajte prilog emisije "Premijera" sa Radom Manojlović, gde je mlada pevačica i premijerno predstavila deo svoje nove pesme:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    23. jul 2014 | 03:43

    Poceo je cirkus, smej se narode. Seljanke

  • J.h

    22. jul 2014 | 23:47

    Volim slusati obadvije, Radu malo i vise. Ali to sta ona prica ako je to izjavila nisam gledala a novinskim clancima malo prilazim sa rezervom nema smisla. Jer Milica zaista ulaze u svoju karijeru, sta je je. I snimila je vise spotova i imala upecatljivih nastupa u godinu dvije nego rada u 6,7 koliki vec pjeva.... Ali dobro svatko ima svoje vidjenje odredjenih stvari... Sretno obadvjema... Nek se trude i rade....

  • xxx

    23. jul 2014 | 03:48

    polusvet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA