DA LI SU ONE I VAŠ IZBOR: Ovo su najvrelije cice 2014. godine (FOTO)

Časopis "Men's Health" sastavio je listu od 100 najatraktivnijih poznatih žena sveta, koje svojim seksepilom oduševljavaju muškarce širom planete

  • 22

Bez obzira što 2014. godina nije gotova, neki časopisi su se odlučili da naprave top listu "najvrelijih" žena sveta. To je učinio magazin "Men's Health", koji je izabrao 100 najatraktivnijih cica na planeti.

Mi Vam predstavljamo deset najlepših sa te liste. Krećemo!

10. Bijonse - Amerčika pevačica i dalje važi za jednu od najpoželjnijih žena sveta. Trenutno je braku sa kolegom Džej Zijem, ali kako prenose mediji, postoji mogućnosti da će se njih dvoje razvesti nakon njihove zajedničke turneje.

9. Mila Kunis - Poznata glumica i dalje je jedna od najlepših na planeti. Trenutno je u vezi sa kolegom Eštonom Kučerom.

8. Erin Endrujs - Ukoliko niste znali, ova cica se bavi sportskim novinarstvom i jedna je od najpoznatijih Amerikanki u toj branši.

7. Emilija Klark - Zvezda serije "Igra prestola" više puta se nalazila u sličnim izborima drugih magazina.

6. Emili Ratajkoski - Manekenka se proslavila tako što se pojavila u golišavom izdanju u spot za pesmu "Blurred Lines". Posle toga, njena karijera počela da ide uzlaznom putanjom.

5. Jana Kramer - Bivša manekenka i glumica takođe je oduševila mnoge pripadnike jačeg pola. Danas se ona fokusira na muzičku karijeru.

4. Sofija Vergara - Seks-bomba iz Kolumbije je takođe na ovoj listi. Sofija, koja je u petoj deceniji života, i dan danas izgleda fenomenalno. Da podsetimo, trenutno je u emotivnoj vezi sa kolegom Džoom Manđanelom.

3. Kejt Apton - Američka lepotica svojim oblinama neprestano oduševljava muškarce širom planete.

2. Keri Vošington - Američka glumica proslavila igrajući u seriji "Scandal" i zadivila je mnoge svojom lepotom.

1. Šakira - Svetska muzička zvezda našla se na vrhu ove liste. Da podsetimo, pre neki dan postala je najpopularnija ličnost na Fejsbuku.

Kompletnu listu možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko bitan

    24. jul 2014 | 21:31

    Šta je danas sve lepo... al ukusi su različiti.

  • marko

    24. jul 2014 | 21:56

    Od ovih nabrojanih jedino ova pod brojem 3 moze da prodje a ti Milena pod hitno da nabavis teleskop

  • iva

    24. jul 2014 | 23:00

    Hvala Bogu da je nesto proslo bez Kim Kardashian!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA