Evo šta se tačno dogodilo Lepoj Breni u Hrvatskoj (FOTO)

- Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se povredila - stoji u saopštenju, koje se nalazi na Fejsbuk stranici popularne pevačice

  • 32

Lepa Brena doživela je danas nezgodu tokom boravka u Hrvatskoj, gde je polomila ruku. Pevačica je odmah primljena u bolnicu, gde je hospitalizovana. Na Fejsbuk stranici folk zvezde pojavilo se saopštenje u kome stoji šta se zaista desilo Lepoj Breni u našoj susednoj državi

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Nakon nezgode i pada koji se dogodio u Novom Vinodolskom, Lepa Brena biće zadržana na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se povredila.

Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Međutim, kako je Lepa Brena ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike.

Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde.

Porodica Živojinović koristi priliku i da se zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do poptunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgoviriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja. Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    25. jul 2014 | 22:45

    DA SE STO PRE OPORAVI I VRATI NAM SE NA SCENI Pevacici i njenoj porodici zelimo da se sto brze oporave od ovog nemilog dogadjaja i da nastave uspesno sa realizacijom zapocetog projekta na grand i prvoj tv.Ponekad je i dobro napraviti mali predah,podvuci crtu u zivotu i radu,odbaciti lose navike i pogresne poteze.Jedna od tih losih navika je i upraznjavanje JOGE koja lose utice na zdavstveno i duhovno stanje coveka.Pre desetak dana pevacica je u intervju za hrvatske medije sa ponosom pricala o jogi i njenom vantelesnom iskustvu.Takodje pocetkom 2012.god.pevacica je sa suprugom isla na jednom od tajlandskih ostrva na detoksikaciju organizma uz primenu joge.Nakon 6 meseci pevacica je po drugi put zavrsila u bolnici zbog tromboze.Zato je veoma bitno kada ste javna licnost koju poruku saljete mladima.Ugledni profesor sa hadvarda je napravio istrazivanja koja su pokazala koliko lose joga utice na zdravlje i duhovno stanje coveka,kao i mnogi Sveti oci koji su pisali o upraznjavanju joge.Takodje na youtube se moze videti iskustva ljudi koji su upraznjavali jogu.Breni zelimo brz oporavak i da prekine sa upraznjavanjem joge.

  • sinisA Srbîn

    25. jul 2014 | 22:10

    Draga fahreta brz oporavak od tvojih bosnjaka

  • lm

    25. jul 2014 | 23:12

    Na Lovrincu, tu je disko.... :p

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA